Udhëtim ditor panoramik përgjatë bregut të Karaburunit
Nisja dhe kthimi në portin e Vlorës çdo ditë.
Nisja në orën 10.00 – Kthimi në orën 18.00

Çmimi special i Verës 2019
për person,
Fëmijët paguajnë

Çmimi special i
Verës 2019

për person,

Fëmijët paguajnë

Prenoto tani
telefononi numrin 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

Prenoto tani
telefononi numrin 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

THIRRJE TELEFONIKE
DËRGO NJË EMAIL
CHAT WhatsApp

PROGRAMI I EKSKURSIONIT DITOR

Porti i Vlorës – Nisja në orën 10.00
Ndalesë në plazhin e ishullit të Sazanit
Vizita panoramike në Shpellën e Haxhi Aliut (jo ndalim)
Ndalesë në Plazhin e Dafines
Ndalesë në Gjirin e Bristanit
Kthim në portin e Vlorës me udhëtim panoramik – në orën 18.00

Në rast të prishjes se motit, programi i ekskursionit do të jetë:
Porti i Vlorës -Nisja në orën 10.00
Ndalesë në plazhin e ishullit të Sazanit
Vizita panoramike në Shpellën e Haxhi Aliut (jo ndalim)
Stop në Plazhin e Shen Vasilit
Kthim në portin e Vlorës me udhëtim panoramik – në orën 18.00

Çmimi i drekës është € 12,00 për person.
Menuja përfshin peshk të pjekur në sgarë, mish, perime dhe oriz.
Pijet janë të përfshira.

NJË NGA VENDET MË TË MAHNITSHME NË BOTË,
GJIRI I VLORËS.

Ngjyra intensive në çdo sezon, transparenca që të lënë pa frymë dhe natyrë e paprekur, limane shkëmbore të lagur nga ujërat e qarta dhe gjire të vogla të fshehura, të arritshme vetëm nga deti ku mund të notosh, zhytesh ose thjesht të relaksohesh.

Prenotoni  tani
thirrni numrin 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

Prenotoni  tani
thirrni numrin 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

Ishulli i Sazanit

Shpella e Haxhi Aliut

Plazhi i Dafines

Plazhi Shën Vasilit

Prenoto tani
telefononi numrin 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

THIRRJE TELEFONIKE
DËRGO NJË EMAIL
CHAT WhatsApp

TINA TURIST
Udhëtime turistike në gjirin e Vlorës
Tel: 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

facebook.com/anijeturistike.tinaturist

TINA TURIST
Udhëtime turistike në gjirin e Vlorës
Tel: 00355 696942866
email: traveltinaturist@gmail.com

facebook.com/anijeturistike.tinaturist